MUFFIK - základní set. Barevně sladěné kombinace

Přemýšlíte nad pořízením sady ortopedických podlah, ale zdají se Vám příliš barevné? Máte rádi barevně sladěné doplňky? Pak právě pro Vás jsou určeny nové základní sady ortopedických podlah MUFFIK v pěkných kombinacích pro dívky, chlapce nebo natural.

obr. 1+2+3 ortopedické podlahy MUFFIK - základní set

ZÁKLADNÍ SET NATURAL

Pro milovníky neutrálních tónu je nachystán set NATURAL. V sadě najdete 8kusů podlah. Ideální sestava pro unavené nohy dospělých, které chcete probudit a povzbudit. Nachystejte si sadu ke kuchyňské lince nebo do koupelny k umyvadlu a procvičujte své nohy při běžných denních činnostech. Kombinace tvrdé i měkké podlahy a různých povrchů Vám pomůže nohy uvolnit, ale i nastimulovat.

obr. 4 MUFFIK - základní set natural

ZÁKLADNÍ SET DÍVKA

Pro holčičky a malé slečny je nachystán růžovofialovošeříkový set. Sada obsahuje 11kousků a najdete zde jak měkké, tvrdé tak i mini podložky. Holky mohou potrénovat svoje nohy na lasturách, projít se v měkké i tvrdé trávě, která pomůže i prokrvit nožky, klenba a střed těla se procvičí na dinosauřích vejcích a twisteru.

obr.5 základní set - dívka

ZÁKLADNÍ SET CHLAPEC

Pro chlapce je sestaven set s 11kousky, opět v kombinaci tvrdých, měkkých i mini podložek. Sada obsahuje zelené, modré a tyrkysové podlahy. Na nich si i chlapci mohou trénovat klenbu a posilovat střed těla, uvolnit, promasírovat i prokrvit malé nožky.

obr.6 základní set - chlapec

Tým Spokonožky

(zdroj obrázky: www.spokonozka.cz)