Srovnání Pranamat Eco a ostatních akupresurních podložek

Článek pro Vás dle svých zkušeností sepsala fyzioterapeutka, Mgr. Soňa Barvenčíková.

Častým dotazem, ať již písemným či telefonickým, které se zákazníky, případně klienty řeším je, zda má Pranamat opravdu jiné a lepší účinky, v čem se liší a zda cena odpovídá kvalitě oproti jiným akupresurním podložkám. Je jasné, že v dnešní době se spousta z nás dívá i na cenu produktu a ověřuje si dostupné informace. Jelikož chceme u nás ve Spokonožce/Fyzionožce dávat pravdivé a relevantní informace, nedalo mi to a začala jsem zjišťovat, jak se opravdu podložky liší.

  • U nás, jak již z našich příspěvků víte, pracujeme s originálními Pranamat Eco produkty. Sama podložku a polštářek pravidelně používám a v ordinaci si mohou naši klienti vyzkoušet nejen základní set, ale i podložku pod lýtka a sáhnout si na malé Pranamat doplňky a kamarády.

Jak probíhalo mé seznámení s Pranamat Eco si můžete přečíst ZDE. Jsem tak zvyklá na opravdu intenzivní pocity, které Vám přinesou originální a patentované lotosové květy, které mají nezaměnitelný a velice pichlavý tvar. Jaké pak pro mě bylo překvapení, když jsem si u mých rodičů sáhla na neoriginální akupresurní podložku. "To přeci vůbec nepíchá", byla moje první reakce. Proto jsem se rozhodla, že se budu ptát známých, ale i klientů v ordinaci, zda mají podložku doma, případně jestli skrz cenu sáhli po jiném typu.

PRANAMAT X FAKE jpeg

Setkala jsem se s klienty, kteří mají již svou Pranamatku doma, hodně dotazovaných stále nad koupí uvažuje a ti, kdo uvedli, že si pořídili podložku neoriginální, dostali poté několik doplňujících otázek. Těmto jsem také nabídla, ať vyzkoušejí originál a řeknou mi, v čem se podložky od sebe liší. I když se často stalo, že klienti tvrdili, že první pocit i na neoriginální podložce byl intenzivní, ulehnutí na originální Pranamat je vyvedlo z jejich dosavadního přesvědčení.

Orginální Pranamat Eco Jiná akupresurní podložka
2 1

 

Jak uvedla jedna klientka, "to se nedá vůbec srovnat"! Lidé také ocenili, že Pranamat nabízí samostatný polštářek a podložku pod lýtka, takže ošetříte celé tělo. Neoriginální podložky mají často místo samostatného polštářku jen váleček, který je součástí podložky. Nemůžete si tak volit, jak chcete mít polštářek pod hlavou naplněn. Jiná je také struktura květu, kdy u ostatních podložek najdete většinou výstupky jen po obvodu oproti propracovanému a patentovanému lotosovému Pranamat květu.

Pranamat Eco nabízí také další výhody, které uvádí i na svém webu či sítích. Na kterýkoli dotaz ohledně ceny a kvality Vám tak mohou s čistým svědomím odpovědět.

sona pranamat jpeg

A co všechno s koupí Pranamat podložky získáte?

  • Originální lotosový květ z HIPS plastu
  • Ekologická výroba v Evropě, využití obnovitelných zdrojů
  • Kartonové obaly z biologicky rozložitelných materiálů
  • Certifikát Oeko-Tex
  • Minimálně 5letá záruka
  • Úleva a zmírnění obtíží s přetíženým pohybovým aparátem
  • Relax celého těla

Díky naší spolupráci s Pranamat Eco získáte jejich produkty s exkluzivní cenou, dopravou zdarma a často také s mini masážním zvířátkem!

Omrkněte právě probíhající akci ZDE