Akupresurní podložky Forestones - váš spojenec pro boj proti bolesti a stresu

V dnešní uspěchané době hledáme stále více způsobů, jak efektivně bojovat se stresem a napětím, které naše tělo denně akumuluje. Akupresurní podložky Forestones představují jedinečný a přirozený způsob, jak podpořit naše tělesné i duševní zdraví a přinášejí nám přirozenou cestu k uvolnění a vitalitě.

👉 Chcete se dozvědět o dřevěných podložkách Forestones více? Čtěte dál!

Co jsou akupresurní podložky Forestones a jak fungují?

Akupresurní podložky jsou inspirovány tradiční čínskou medicínou a jejich princip spočívá ve stimulaci specifických bodů na těle. Tato stimulace pomáhá uvolňovat svalové napětí, zlepšuje průtok krve, odplavování metabolitů a podporuje relaxaciKombinace akupresury a reflexologie napomáhá zlepšení cirkulace krve a lymfy.

Podložka na masáž nohou může pomoci s popraskanými patami, otlaky, mozoly, plochými nohami, ale i deformovanými klouby (např. s vbočeným palcem tzv. halux valgus). Uvědomíte si oporu nohy a naučíte se držet a aktivovat své tělo tak, aby bylo v souladu s přirozenými pohybovými vzorci. Tento nový návyk může postupně pomoci řešit mnoho bolestí, které vás omezují v pohybu.

Je na Vás zda pro tyto účely vyberete velkou terapeutickou desku či menší balanční či cestovní provedení dřevěných podložek Forestones.

1 2

 

🪵Nášlapná plocha je vyrobena z jasanového dřeva, pro jeho krásnou kresbu a vlastnosti. Dřevo bočních lišt pochází z dubu kvůli jeho pevnosti a trvanlivosti. Pro povrchovou úpravu je použitý saflorový (světlicový) olej, protože dřevo nezbarví, pouze vyzdvihne jeho kresbu. 

Výhody akupresurních podložek Forestones

  • Zlepšení spánku: Pravidelné používání podložky může vést k hlubšímu a kvalitnějšímu spánku.
  • Redukce bolesti: Akupresura může pomoci zmírnit bolest zad, krku a hlavy.
  • Stimulace energetického toku: Podložky mohou přispět k lepšímu průtoku energie v těle.

Jak začít s akupresurními podložkami?

Začít je jednoduché, stačí si lehnout na podložku nebo na ní přešlapávat či opírat libovolnou část těla na 10 až 30 minut denně a nechat ji působit. Pro začátečníky je doporučeno začínat s kratšími intervaly a postupně zvyšovat dobu. Je důležité naslouchat svému vlastnímu tělu a respektovat jej.

TIP: Začínejte tak, aby vám to bylo příjemné. Dejte si podložku na místo, které je frekventované (koupelna či chodba). Budujte nový zvyk, který vám otevře cestu ke zdraví.

Tipy na využití akupresurních podložek

  • Před spaním: Použití podložky před spaním může pomoci uvolnit tělo a připravit ho na odpočinek.
  • Po cvičení: Akupresurní podložka může být skvělým způsobem, jak uvolnit svaly po fyzické námaze.
  • Během meditace: Podložka může zvýšit kvalitu meditační praxe tím, že pomůže tělu uvolnit a soustředit se.
4 5

Závěrem

Akupresurní podložky Forestones nabízejí jednoduchý, ale účinný způsob, jak podpořit naše zdraví a pohodu. S jejich pomocí můžeme snadno najít cestu k harmonii těla a mysli. Dopřejte svému tělu péči, kterou si zaslouží a vyberte si u nás na e-shopu masážní podložku Forestones 🛒