Hodnocení obchodu

5,0 408 hodnocení
Přidat hodnocení
5
406x
4
1x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 30.10.2020
ŠH Avatar autora Šárka Hornová | 27.10.2020
HZ Avatar autora Hana Zemanová | 27.10.2020
Obchod super, prehledny, texty u vyrobku poradi, prip. Video na youtube. Dostala jsem. Bonus slevu, protoze jsem dlouho vahala, ktere dilky z ortoped. Podlah detem poridit a dlouho mi to viselo v košíku. Takze se mi nakup vyplatil. Zbozi super, kupovala jsem mekke muffiky, par i tvrdych, a dva eko, ty mne teda trochu zklamaly, vypadaji velmi umele, a jsou opravdu hodne tvrde (kokosy a klady), podle fotky a komentare jsem cekala asi neco jineho. Mekke dilky jsou bombove, deti bavi skládáni puzzliku i chozeni po cestickach. Snad zafunguji a nohy se zlepsi. Doporuceno od nasi fyzuiterapeutky, i kdyz ta mela tu druhou radu, doporucila nam hlavne mekke. Doruceni velmi rychle, v pondeli odeslana objednavka, ve stredu zbozi doma. Platba na dobirku, PPL. Doporučuji vsem.
Avatar autora | 26.10.2020
Spokojenost
J Avatar autora Jana | 26.10.2020
Spokojenost
VN Avatar autora Veronika Novotná | 25.10.2020
Skvělá komunikace, rychlé dodání, příjemné ceny, obchod všem vřele doporučuji
V Avatar autora Václava | 25.10.2020
Avatar autora Hana Šmídová | 25.10.2020
Spokojeni
N Avatar autora Naďa | 25.10.2020
Ano, jsem spokojena s nákupem a doporučila bych ho i ostatním zákazníkům. Doručení bylo opravdu rychlé.
Avatar autora | 24.10.2020
MK Avatar autora Monika Katolická | 24.10.2020
Nákup proběhl rychle a bez problémů. Zatím spokojenost. Zboží dobře zabaleno a děti navíc dostaly obrázek na vymalování. Moc milé.
Avatar autora | 24.10.2020
Spokojenost.
Avatar autora | 24.10.2020
RP Avatar autora Roman Pánek | 24.10.2020
Spokojenost
HV Avatar autora Hana Vlková | 23.10.2020
Naprostá spokojenost. Zakoupena sada MUFFIK pro nejmenší a děti jsou nadšené. Všechny díly měkké a krásně barevné. Určitě budeme ještě dokupovat další :-)
DH Avatar autora Dana Hrbková | 21.10.2020
TN Avatar autora Tatjana Nochajeva | 19.10.2020
Výborný koberec pro děti a pro dospělé!
R Avatar autora Roman | 19.10.2020
Poslání obratem, doporučuji
L Avatar autora Lucie | 18.10.2020
Rychlé bezproblémové dodani. Byla jsme spokojená. Doporučuji.
Avatar autora | 16.10.2020

Stránka 1 z 21 , položek celkem: 408

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.