Využijte do dnešní půlnoci akční kód PRVNIMAJ a získejte slevu 10 % na Váš nákup!

Zdraví a spokojenost na dosah - s čím vám Spokonožka a Fyzionožka dokáže pomoci?

Vítejte ve světě Spokonožky a Fyzionožky, kde každý krok je pohybem k lepšímu zdraví a celkové pohodě. V našem e-shopu najdete inovativní produkty, které jsme vytvořili s jedním cílem – zlepšit váš každodenní život a inspirovat k nejlepší péči a pohybu, který si vaše tělo zaslouží.

V naší cestě jsme se setkali s mnoha příběhy našich zákazníků a jejich zkušenostmi s našimi produkty. Zjistili jsme, že i nejlepší pomůcky mohou skončit zapomenuty ve skříni, pokud si lidé nejsou jisti, jak je správně využít. Proto jsme se rozhodli nejen vybírat kvalitní produkty, ale také vás provázet na každém kroku jejich používání. Chceme, aby Spokonožka a Fyzionožka byly nejen symbolem kvality, ale také průvodcem k aktivnímu a zdravému životnímu stylu.

👉V tomto článku vám představíme naše originální produkty a ukážeme, jak mohou oživit vaši každodenní rutinu a stát se vašimi oblíbenými společníky!

Co jsou pohybové karty a proč by neměly chybět ve vaší výbavě?

Pohybové karty od Spokonožky jsou inovativním řešením pro každého, kdo chce zlepšit své držení těla a pohybové schopnosti. Vytvořené s odbornými znalostmi fyzioterapeutky z firmy Fyzionožka, tyto karty představují jedinečnou kombinaci cvičení a terapeutických metod. Každá sada je pečlivě navržena tak, aby podporovala specifické oblasti pohybu a zdraví.

Sada Pohybových karet k ortopedickým podlahám - Valgozita je zaměřena na podporu správného držení těla u dětí i dospělých, ideální pro použití s ortopedickými podlahami. Sada Pohybových karet pro Zdravý pohyb dětí nabízí cviky pro napřímení páteře a aktivaci středu těla, s důrazem na relaxaci a prevenci. Sada s prvky FYZIOJÓGY obsahuje 50 pozic, které kombinují jógové prvky s fyzioterapeutickými cvičeními, posilující celé tělo a zlepšující flexibilitu. Sada Pohybových karet se Zdravotními cviky nejen do kanceláře zase obsahuje spoustu inspirace na protažení a uvolení ztuhlého těla.

16 17

 

Každá karta je navíc doprovázena roztomilým maskotem, surikatou, která vás provede cvičením a dodá zábavný prvek. S pohybovými kartami od Spokonožky získáte nejen cenného průvodce pro zdravější život, ale také inspiraci k pravidelnému cvičení, které můžete provádět kdekoliv a kdykoliv.

Brožury plné inspirace na cvičení obohacené o zkušenosti fyzioterapeutky

Tištěné brožury jsou nepostradatelným průvodcem pro každého, kdo chce získat maximum z našich masážních a cvičebních pomůcek. Naše brožura Využití měkkých míčků a dalších masážních pomůcek je plná praktických rad a cviků, které vám pomohou pochopit, jak správně používat měkké míčky a další pomůcky pro uvolnění svalů a zlepšení pohyblivosti. S 32 stranami nabitými informacemi, včetně 27 stran cviků připravených naším týmem fyzioterapeutů, se stane vaším nejlepším společníkem na cestě k lepšímu zdraví.

Cvičebník je originální a komplexní průvodce pro každého, kdo chce zlepšit své držení těla a celkovou pohyblivost. Tato 79 stránková publikace obsahuje 61 tipů na cviky, které jsou vhodné jak pro děti, tak pro dospělé. Každý cvik je detailně popsán s názornými obrázky a instrukcemi, a je doplněn QR kódem pro snadný přístup k instruktážním videím

Pohybová abeceda - originální pohybová hra z naší dílny, na kterou jsme právem pyšní!

Pohybová abeceda od Spokonožky je více než jen hra, je to nástroj pro rozvoj pohybu a zároveň zábavné učení. Každé písmeno abecedy je spojeno s konkrétním pohybem, což dětem umožňuje spojit učení s fyzickou aktivitou. Tato interaktivní metoda podporuje nejen motorické dovednosti, ale také pomáhá s pamětí a koncentrací. Pohybová abeceda je oblíbená mezi rodiči a dětmi, protože nabízí zábavný způsob, jak propojit hru a vzdělávání, a je vhodná pro všechny věkové kategorie. Sada je navržena tak, aby byla použitelná doma, ve školách, nebo v terapeutických centrech, a je doporučována odborníky z oblasti fyzioterapie pro svou efektivitu a všestrannost.

1 2

 

Pohybová abeceda od Spokonožky je skvělým způsobem, jak podpořit aktivní životní styl a zároveň poskytnout dětem zábavný a edukativní zážitek - každé písmenko i cvik jsou doplněny o QR kódy vedoucí k unikátním instruktážním videím.

E-booky - inspirace a cenné informace k dispozici kdykoliv a kdekoliv!

E-booky od Spokonožky a Fyzionožky jsou výsledkem společné práce a odborných znalostí, které přinášejí cenné informace a praktické návody pro každodenní použití. Od technik tejpování v podologii, přes cvičení proti stresu, až po zábavné cvičení s pomůckami – každý e-book je pečlivě sestaven týmem fyzioterapeutů a specialistů, aby poskytl uživatelům nejen teoretické znalosti, ale také praktické dovednosti pro zlepšení zdraví a pohody.

Například, e-book s názvem Využití tejpu v podologii obsahuje 44 stran s 16 videi, které vám ukážou, jak správně aplikovat kineziotejp a jak jej využít k úlevě od bolesti či otoku. Další e-book Cvičením proti stresu nabízí 72 stran s cviky a technikami pro dechové cvičení, relaxaci, aromaterapii a cvičení, které zvládne opravdu každý. 

Dalším e-bookem je praktický Průvodce ortopedickými podlahami, ve kterém se s vámi podělíme o praktické tipy a informace jak vybrat podlahy napříč různými značkami ortopedických podlah. Jak již název napovídá, e-book s názvem Nejdůležitější mezníky a situace během prvního roku života dítěte - z pohledu fyzioterapeuta se bude týkat našich nejmenších členů spokorodin.

Všechny e-booky jsou navrženy tak, aby byly snadno pochopitelné a přístupné, a jsou doplněny o fotografie a videa pro lepší pochopení cviků. Jsou ideálním zdrojem pro ty, kteří chtějí zlepšit svůj životní styl a získat nové nápady na to, jak se starat o své tělo a mysl.

Je libo ještě více odborné inspirace?

Naše webináře a online kurzy jsou klíčovou součástí našeho poslání šířit osvětu o zdravém pohybu a vývoji dětí. Jsou nabité obsahem, který chceme předat i v offline přednáškách, a obsahují ověřené a ozkoušené informace od zkušené fyzioterapeutky. Webinář Přiveďme společně pohyb do Vaší školky! je více zaměřen na praktické ukázky rozcviček, protahování či ošetření chodidla, a poskytuje informace o našem offline programu, kdy do vaší instituce osobně dorazíme. 

Každý z webinářů je navržen tak, aby sloužil jako inspirace pro zdravý pohyb a jako ochutnávka k našim offline přednáškám. Nabízíme individuální přístup dle požadavků na obsah přednášky, cvičení popř. vyšetření na podoskopu. Naše webináře jsou skvělým způsobem, jak načerpat nové nápady a metody pro podporu zdravého vývoje dětí ve vaší školce nebo doma.

14 13

 

Naše online kurzy pro těhotné a pro osoby trpící Hallux valgus jsou pečlivě připravené a obsáhlé programy, které vám mohou pomoci zůstat aktivní a zdraví.

Online kurz pro těhotné je navržen tak, aby podporoval zdraví a pohodu během tohoto zvláštního období. Kurz nabízí přístup k více než 100 videí s cvičeními, která jsou účinná a rozřazená pro jednotlivé trimestry těhotenství. Získáte konkrétní rady na výběr vhodných cvičebních pomůcek a tipy na péči o nohy a chodidla, což jsou časté problémy, které těhotné ženy trápí.

Online kurz  Hallux valgus je zaměřen na poskytování konkrétních rad a cvičení pro ty, kteří trpí vbočeným palcem. Kurz obsahuje praktické ukázky s využitím a doporučením vhodných cvičebních pomůcek a je doplněn o tipy na péči nejen o nohy a chodidla, ale o celé tělo. Spolupracujeme s kvalifikovanou fyzioterapeutkou, která přináší do kurzu jedinečný pohled a odborné znalosti.

Tyto kurzy jsou ideální pro ty, kteří hledají odborné vedení a chtějí se starat o své tělo s důvěrou v profesionální přístup. Připojte se k nám a objevte, jak můžete zlepšit svůj životní styl a zdraví s pomocí Spokonožky a Fyzionožky.

Děkujeme, že jste náš článek dočetli až sem!

V Spokonožce a Fyzionožce věříme, že každý má právo na zdravý a aktivní život plný pohybu a radosti. Naše originální produkty, webináře a online kurzy jsou odrazem této filozofie. Jsou navrženy tak, aby podporovaly vaše zdraví a pohodu, ať už jste těhotná maminka, svádíte boj s Hallux valgus, nebo jen hledáte způsob, jak zlepšit svůj každodenní život a hledáte inspiraci na cvičení.

Doufáme, že tento článek vám poskytl užitečné informace a inspiraci, jak využít naše produkty k dosažení lepšího zdraví a pohody. Ať už se rozhodnete pro pohybové karty, brožury, e-booky, nebo se přihlásíte na některý z našich kurzů, věříme, že je to první krok k lepšímu fyzickému i duševnímu zdraví!

👣Děkujeme vám za důvěru v naše produkty a služby a těšíme se na vaše další kroky na cestě k zdravějšímu životnímu stylu s pomocí Spokonožky a Fyzionožky.