Novinka STAPELSTEIN INSIDE - Tušíme, že to bude pecka!

Německá značka Stapelstein nyní přichází na trh s novinkou – STAPELSTEIN INSIDE. Značku Stapelstein a její balanční kameny nemusíme dlouze představovat, jelikož si získala srdce nás všech v týmu, dětských klientů v ordinaci, zákazníků na e-shopu, ale i dospělých klientů pro které vedeme skupinové lekce. 

Jedná se o různobarevné sady kamenů různých velikostí, které do sebe zapadají, nebo je na sebe můžete také např. naskládat. Jedná se však o trochu jiný princip, než na který jste u Stapelstein zvyklí. Jelikož se jedná o různé velikosti, vzniká nám další plocha pro rozvoj rovnováhy, koordinace a balancování. Menší kamínky pak potěší zejména malé dětské nožičky pro které jsou jako stvořené. Zkombinujte kameny Inside se Stapelstein klasickými balančními kameny a vznikne Vám krásná různorodá dráha. A kdo říkal, že nemůžete využít i další balanční a masážní pomůcky z našeho e-shopu? Popusťte uzdu své fantazii a postavte nejrůznější opičí dráhy. Pokud Vaše nohy nebo nožky Vašich dětí více citlivé, oceníte hladký povrch bez výstupků, který chodidla nedráždí.

Stapelstein-Inside-rainbow-pastel-violet-27 Stapelstein-Inside-warm-pastel-24 Stapelstein-Inside-rainbow-pastel-violet-22

 

A co když kameny Stapelstein Inside otočíme? Díky různým velikostem do sebe zapadají jako mističky. Schovejte tak jednu do druhé a hravě je přeneste z místa na místo. A když už mluvíme o přenášení, nabídněte dětem například korálky, kostičky, kterými lze kameny naplnit a máte hned o zábavu postaráno.

Jak je vidět, Stapelstein nerozvíjí jen naše chodidla a tělo při chůzi a balancování, ale vesele si poradí i s rozvojem jemné motoriky. Dokonce nás přiměje procvičit naše mozkové závity při vymýšlení stále nových a nových aktivit s balančními kameny. A když už budeme unaveni, poslouží skvěle třeba jako sedátko či podložka pod hlavu.

Ruce jsou potřeba stejně jako nohy. A jestliže říkáme nezavírejte nohy do bot a nechte jim prostor a volnost, tak nenasazujme na ruce rukavice a nechme je také prozkoumávat terén. I když kameny na sobě nemají žádné výstupky, povrch není hladký jako zrcadlo, ale má na sobě typickou Stapelstein strukturu. Ruce bude rozvíjet také poznávání různých velikostí, skládání kamenů na sebe nebo do sebe či plnění kamenů různými věcmi. A co víc, jak už jistě dobře víte, kameny Stapelstein jsou voděodolné - a vodu děti přece milují!

Stapelstein-Inside-rainbow-classic-explosion Stapelstein-Inside-rainbow-pastel-skulptur-rainbow-shadow Stapelstein-Inside-rainbow-classic-fly

 

Také již od nás víte, že naše tělo pracuje jako celek. Takže pojďme si s kameny hrát! Když budou na kamenech naše nožky, určitě to zaměstná i ruce a naopak. Aktivita našich rukou se odrazí i na našich chodidlech 😉

Stále také platí všechny východy Stapelstein - jsou netoxické, velice odolné, bez ostrých hran a spoustu toho vydrží.

Tak co, jste natěšeni stejně tak jako my? První várka už se na Spokonožku nezadržitelně blíží a těší se na své majitele!

Článek pro Vás připravil tým Spokonožky.