Spokonožka a Fyzionožka na AERO Festu 2023

Spokonožka a Fyzionožka se zúčastnily akce AERO Fest, která se konala v areálu společnosti AERO Vodochody. Akce byla určena pro zaměstnance firmy AERO Vodochody a jejich rodiny. Když nás před prázdninami ze společnosti kontaktovali, neváhali jsme ani minutu, a účast na jejich akci jsme s naším stánkem přislíbili.

Přípravy na akci začaly již o prázdninách. Nejprve bylo potřeba určit, kdo na akci pojede. Lektorka cvičení a specialistka na pomůcky a balanční dráhy Žanet byla jasnou volbou. Los vyhrála také naše nová fyzioterapeutka Kristýna.

A jak takové přípravy na akci vypadají? Co vše se musí zařídit? Není to tak jednoduché, jak by se na první pohled mohlo zdát. Kontrola a příprava spočívala mj. ve zjištění, zda máme dostatek vizitek, letáků, a dokonce jsme si připravili na tuto akci i náš nový Spoko katalog.  V den „A“ jsme naskládali do auta veškeré potřebné věci k překážkové dráze, propagační materiály, stan, podoskop a také jsme s sebou přibalili k ukázce a prodeji boty Peter Legwood a naše nové originální sady Pohybových karet od Spokonožky.

1 2

 

Akce se konala v sobotu 9. září 2023. V 11:00 se otevřely brány areálu a u stánku Spokonožky a Fyzionožky se okamžitě objevili první děti i dospělí. Naše balanční dráha účastníky velice zaujala a ihned ji začali zkoušet a zdolávat. Velmi nás potěšilo, když naši připravenou dráhu z cvičebních pomůcek a ortopedických podlah zkoušeli děti i dospělí znovu a znovu. Rodiče své děti nemohli dostat na jiné stánky a když už se někam dál posunuli, za chvilku jsme je měli na dráze znovu. A nebyli bychom to my, tým Spokonožky a Fyzionožky, kdybychom s sebou neměli něco extra ... zmiňujeme samozřejmě akupresurní podložky Pranamat ECO! Když se tedy někdo do sytosti nabažil naší balanční dráhy, mohl se jít zrelaxovat a vyzkoušet si tyto čím dál oblíbenější masážní podložky.

3 4

 

Dovolte nám, abychom se s vámi krátce podělili o poznatky z pozorování zájemců o bodlinkování. Bylo skutečně zajímavé sledovat, jak se leckdo prvního kontaktu bál, jakmile spatřil první bodlinky a co teprve, když si na ně sáhnul. My jsme ale zájemce pokaždé přesvědčili, že se bát nemusí a vyzkoušet se má všechno. Jakmile si návštěvníci AERO Festu na Pranamatku poprvé lehli, zavřeli oči a krásně kontakt prodýchali, nechtělo se jim často nakonec ani odejít. Podložky zkoušely děti, ženy i muži a všichni si odnesli své vlastní intenzivní pocity tak, jak to u Pranamat ECO bývá zvykem. 

5 6

 

Nedílnou součástí našeho stánku byla také fyzioterapeutka Kristýna, která měla s sebou pro orientační vyšetření zájemců podoskop. Účastníci akce tak mohli využít diagnostiky nohou a konzultace problémů pohybového aparátu zdarma. S tímto souvisely i naše oblíbené botky Peter Legwood. Jsme velice rády za rozhodnutí pár kusů s sebou na akci vzít. Představili jsme zájemcům klíčové výhody a snažili jsme se zvýšit povědomí o tomto produktu. Někteří zájemci si Legwoody rovnou na akci zakoupili, když zjistili, že jsou opravdu pohodlné a dají se na místě pomocí horkovzdušné pistole upravit zákazníkovi na míru.

7 8

 

Na akci jsme byli až do večera, a ještě i při sklízení a nakládání do auta jsme do poslední chvilky měli zájemce o cvičení na naší dráze. Akce AERO fest se velmi vydařila. Počasí bylo příznivé a lidé byli moc milí a vstřícní. Nám tedy závěrem nezbývá než poděkovat za Spokonožku i Fyzionožku společnosti AERO Vodochody za možnost zúčastnit se této akce.

Článek pro vás připravil tým Spokonožky.