Krok k rovnováze s balančními prvky Stapelstein – hrajte si, učte se a relaxujte!

V dnešním uspěchaném světě je někdy těžké najít rovnováhu. Ať už jde o rovnováhu mezi prací a osobním životem, nebo doslova o udržení tělesné rovnováhy. Balanční kameny Stapelstein přinášejí revoluční způsob, jak si hru a pohyb užít na maximum, a to nejen pro děti, ale i pro dospělé.

👉V tomto článku vám představíme, proč by Stapelstein neměl chybět v žádném domově, škole či kanceláři.

O balančních prvcích Stapelstein

Balanční prvky Stapelstein nejsou jen obyčejnými hračkami, jsou to inovativní prvky které podporují motorický vývojkreativitu a sociální interakce. Díky svému jednoduchému, ale promyšlenému designu a široké škále barev zapadnou do každého prostředí a okamžitě přitahují pozornost. Tyto barevné, lehké a odolné kameny jsou navrženy tak, aby podporovaly aktivní hru a učení prostřednictvím pohybu. Díky svému intuitivnímu designu a různorodým možnostem použití se staly oblíbeným prvkem v domácnostech, školách a terapeutických centrech po celém světě.

4 6

 

💡Věděli jste?

Výroba probíhá v Německu a je nejen klimaticky neutrální, ale také bez škodlivých látek. Volba EPP (100% recyklovatelného expandovaného polypropylenu) jako materiálu pro výrobu Stapelstein přišla po důkladném výzkumu a testování různých prototypů. EPP kombinuje lehkost a stabilitu, je odolný a šetrný k životnímu prostředí. Výrobní proces EPP vyžaduje méně energie ve srovnání s jinými plasty, což má za následek mj. nižší dopad na životní prostředí.

Tip 1: Vytvořte si vlastní balanční dráhu

Jednou z největších výhod Stapelsteinů je jejich univerzálnost. Můžete je použít samostatně jako balanční podložky, nebo je spojit do různých konfigurací a vytvořit tak vlastní balanční parkour. To je skvělý způsob, jak podpořit fyzickou aktivitu a koordinaci. Skvěle se také tyto prvky kombinují s dalšími pomůckami - zkuste postavit dráhu společně s ortopedickými podlahami! Vysvitlo venku sluníčko a je krásné počasí? Není důvod sedět doma, postavte si balanční dráhu venku na čerstvém vzduchu!

7 5

Tip 2: Zlepšete koncentraci a učení

Stapelstein kameny nejsou jen pro hru. Mnoho učitelů a terapeutů je využívá jako pomůcku pro zlepšení koncentrace a učení. Sedění na balančním kameni může pomoci dětem i dospělým lépe se soustředit na úkol, který mají před sebou. Často jsou také kameny využívány jako "třídící" prostor - děti je rády plní hračkami stejné barvy. 

🌊 Zkuste Stapelstein nabídnout také jako hračku ke koupání či do vany! 

1 2

Tip 3: Použijte Stapelstein pro relaxaci a meditaci

Ano, čtete správně! Balanční kameny mohou být také nástrojem pro relaxaci a meditaci. Lehké kývání a udržování rovnováhy může být velmi uklidňující a může pomoci snížit stres. Dají se také využít ke cvičení jógy či pilates, využije je tedy doopravdy celá rodina.

Tak co říkáte, uděláte krok k rovnováze a zábavě společně s prvky Stapelstein? Omrkněte širokou nabídku u nás na e-shopu 🛒!