Muffik - MINI PUZZLE SET

Co se Vám vybaví, když se řekne slovo MINI? Něco malé, krásné, roztomilé? Ano, je to tak. A přesně taková je i sada Muffik MINI PUZZLE SET, poslední novinka, kterou Muffik představil.

obr. 1+2 Muffik MINI PUZZLE SET

Sada se skládá z 20 kousků a obsahuje veškeré mini puzzlíky ve všech nabízených barevných kombinacích ze sortimentu mini podlah, které Muffik nabízí. Děti si při sestavování procvičí jemnou motoriku, nastimulují nožky, zpevní střed těla a naučí se rozlišovat barvy. Mohou si tak vytvořit vlastní čtyřbarevný dílek Muffik. 

obr. 3+4+5+6 cvičení a dětské nohy na podlaze Muffik MINI PUZZLE SET

V sadě najdete mini podlahu hvězdice, dinosauří vejce, šnek, tráva a louka. Vždy dva kusy v tvrdé a měkké variantě. Sestavením tak vznikne vyvážená kombinace, která Vám pomůže nohy nejen nastimulovat, ale zároveň i uvolnit.

obr. 7+8+9+10+11 Muffik mini podlahy (louka, tráva, dinosauří vejce, hvězdice, šnek)

A pro koho je tato sada vhodná? Sada MINI PUZZLE SET udělá radost nejen dětem, ale i dospělým. Pokud budete sadu pořizovat pro děti, využijete ji už pro malá lezoucí batolata, pro začínající chodce i pro větší děti. Mini dílky jsou vhodné do malých dětských ruček, dobře se s nimi manipuluje. Děti si tak samy snadno sestaví svůj chodníček. Hvězdice, dinosauří vejce i šnek pomohou s aktivací plosky a tvarováním klenby, cvičením rovnováhy a stability, posílením hlubokého stabilizačního systému. Tráva a louka jsou vhodné k uvolnění a promasírování

obr. 12+13+14 Muffik mini podlahy a děti 

Pokud se po mini sadě projde dospělý, určitě ocení, že hvězdice a vejce mohou působit svým tvarem jako pevný bod k uvolnění ztuhlé plantární aponeurózy. Šnek chodidlo dokonale promasíruje, díky trávě a louce zažijí těžké nohy pocit uvolnění. Květ na podlaze louka má navíc uprostřed akupunkturní bod.

Mini puzzle set je novinka, která se Muffikovi opravdu povedla. I když je složen jen z mini podlah, složením získáte pěkný kobereček, který všechny nohy jistě ocení. Zkuste obklopit třeba hada nebo ježka malými kousky a zjistíte, jak se jednotlivé díly skvěle doplňují.

Tým Spokonožky

(zdroj obr.: fotoarchiv autorky)