PRANAMAT ECO a reakce těla na pravidelné používání

Neustále na Vás vykukuje reklama a upoutávka na masážní set Pranamat ECO. Trápí Vás bolesti Vašeho těla a vy stále přemýšlíte, zda se dostaví slibovaný efekt úlevy? Toužíte po úlevě, ale máte obavy z intenzivního píchání a bolesti? A opravdu se po prvním intenzivním píchání, rozlije po těle pocit tepla a uvolnění? Zjistěte jaké jsou zkušenosti u nás ve Spokonožce a Fyzionožce.

Receptory bolesti nás upozorní na ohrožení organismu našeho těla. Vnímání bolesti není příjemné, a tím je zajištěno, že nebudeme danou oblast přetěžovat a začneme daný problém řešit, aby bolest ustoupila. Naši klienti a zákazníci si mohou set a doplňky Pranamat Eco vyzkoušet u nás v ordinaci Fyzionožka, často zpočátku při prvním pohledu či seznámení reagují opatrně a s respektem. Stačí si lehce na podložku či zvířátka sáhnout, zda opravdu píchají. Nejednou se stane, že se klienti ani neodváží položit se na podložku bez trička.

fwew IMG_1604 (1) Obrázek WhatsApp, 2023-03-06 v 08.08.13rer

 

Při prvním kontaktu opravdu tělem projede velmi intenzivní pocit a tělo se může na chvíli stáhnout. V takovém případě doporučuji zavřít si oči a zhluboka dýchat. Tělo se postupně více a více noří do podložky, stává se její součástí, tělem se šíří teplo a vaše myšlenky se již nesoustředí jen na bodlikování, ale můžete se zcela uvolnit. Pokud budete používat podložku každý den, po zhruba jednom až dvou týdnech nebudete potřebovat ani tričko a na masážní podložky Pranamat Eco již budete ulehat zcela bez oblečení. V takovém případě se budete na Vaši chvilku s akupresurní podložkou těšit celý den.

IMG_1587S naším týmem rádi prezentujeme Pranamat pomůcky na nejrůznějších akcích či v ordinaci. Je pak hezké s úsměvem sledovat každý první nový pokus o seznámení s podložkou - stále stejnou únikovou reakci klienta, ale po několikátém použití či vyzkoušení již příjemný pocit z užívání.

Jsme rádi, že máme možnost zkoušet a testovat akupresurní produkty Pranamat Eco i sami na sobě a předávat naše poznatky a zkušenosti. Zkuste přesvědčit k nákupu setu kamaráda či kamarádku - je hezké sledovat popichování, kdo vydrží déle.

Omrkněte jakou akci jsme pro Vás aktuálně ve spolupráci s Pranamat Eco nachystali 👉 KLIKNĚTE ZDE

Článek pro Vás připravil Tým Spokonožky