FORESTONES - Reflexní terapie chodidel

Máte rádi pohyb v přírodě kdy kolem sebe vnímáte čistý vzduch, zpěv ptáků nebo vůni květin? Naše tělo je poté spojnicí mezi volným nebem a zemí. Spojnicí se zemí jsou právě naše nohy. Pokud s přírodou rádi souzníte a chtěli byste mít kousek z ní doma, právě pro vás jsou výrobky české značky FORESTONES.

ŽÍT ŽIVOT PLNÝMI DOUŠKY - VNÍMÁME SVÝMI CHODIDLY

Obrázek WhatsApp, 2023-01-07 v 16.22.14zFORESTONES je česká značka, která přináší na trh výrobky z kvalitního jasanového a dubového dřeva k probuzení Vašich chodidel a následné aktivaci celého těla. Inspiraci k návrhu a vytváření kvalitních terapeutických desek výrobci čerpají až na druhém konci světa, kde je prožití života v souladu s přírodou samozřejmostí.

Stimulace na masážních deskách přinese uvolnění nejen těla, ale i mysli. Tak neváhejte ani minutu zavřete oči, postavte se na FORESTONES a prožívejte jedinečné okamžiky.

SOUZNĚNÍ S PŘÍRODOU

FORESTONES pomůcky souzní s přírodou. Nášlapná plocha je vyrobena z JASANU, pro jeho krásnou kresbu a vlastnosti. Boční lišty jsou z DUBU, pro jeho pevnost a trvanlivost. Pro povrchovou úpravu se používá SAFLOROVÝ OLEJ, který minimálně zabarví dřevo a jen vyzdvihne jeho kresbu.

Obrázek WhatsApp, 2023-01-08 v 11.00.42ewDíky terapeutické desce si uvědomíte správnou oporu nohy a tím se narovnáte. Pokud tuto změnu pohybového návyku přenesete i do běžného života, věřte, že vám to pomůže s řadou bolestí.

TERAPEUTICKÁ DESKA PRO REFLEXNÍ TERAPII CHODIDEL

Nešvarem nás dospělých je, že jakýkoliv problém pohybového aparátu začínáme řešit až v období, kdy nás něco bolí. To je ovšem pozdě, jelikož naše chodidla jsou odrazem celého našeho těla. Skrz chodidla můžeme řešit nejrůznější problémy. Na druhou stranu nesprávné nastavení chodidel má vliv na další etáže těla - kolena, kyčle, pánev, páteř a dokonce i ramena. Na ploskách jsou uloženy akupresurní body, proto jsou oblíbené masáže zaměřené na reflexologii chodidel. Díky FORESTONES desce si můžete takovou masáž dopřát i u vás doma.

Častým problémem chodidel dospělých jsou např. problémy s příčnou klenbou, hallux valgus, bolesti v oblasti paty, neideální rozložení zátěže na chodidle či jejich nestabilita. Terapeutická deska vám dokáže pomoci s lepším uvědoměním si rozložení zátěže na plosce nohy. Reflexní deska, která se těší veliké oblibě, pomáhá pečovat o Vaše nohy, dokonale je promasíruje, prokrví a probudí. Díky automasáži reflexních bodů pak dochází k ovlivnění celého těla a uvolnění mysli.

MÍT DESKU NEUSTÁLE U SEBE

Abyste mohli mít svoji FORESTONES desku neustále u sebe i na cestách, přichází výrobce s novinkami v podobě terapeutické cestovní a balanční desky.

Obrázek WhatsApp, 2023-01-07 v 16.22.26gCestovní deska je svou velikostí přizpůsobena tak, abyste se na cestách mohli starat o svá chodidla a zdraví pohybu. Pomůže vám narovnat se a díky aktivaci akupresurních bodů zastaví řadu bolestí. Zároveň si dopřejete příjemnou masáž. Masážní a balanční podložku využijete, pokud si cvičíte rovnováhu a zároveň myslíte na své zdraví. Způsobuje aktivaci akupresurních bodů, zastaví řadu nemocí a chodidla masíruje.

KDE MŮŽEME DESKY VYUŽÍT?

S terapeutickými deskami se můžete setkat i ve fyzioterapeutických ordinacích nebo na lekcích jógy, kde se využívá např. k nácviku správného postoje. Reflexní deska také pomůže se stimulací a aktivací chodidel, formováním klenby či korekcí držením celých dolních končetin. Díky správnému stoji dochází i k napřímení celého trupu. Pokud si pořídíte svoji vlastní FORESTONES, můžete si ji nechat pod pracovním stolem ke stimulaci chodidel při práci, ale i k aktivnímu cvičení.

Aby výrobci nezůstali nic dlužni přírodě, za každou prodanou terapeutickou desku vysadí jeden strom. Neváhejte tak mít kousek přírody přímo u Vás doma. A spojte se s ní přímo skrz Vaše nohy.

Článek pro Vás připravil Tým Spokonožky :)