NEJLEPŠÍ DÁRKY OD SPOKONOŽKY PRO CELOU RODINU

Jako každý rok si lámete hlavu nad těmi nejlepšími dárky pro Vaše blízké? Chcete být originální a potěšit přátele věcičkou, kterou ještě nemají? Víte, že péče o zdraví je důležitá a chtěli byste obdarovat rodinu pěknou masážní či cvičební pomůckou?

Tak to jste u nás správně. Na našem e-shopu spokonozka.cz si vybere opravdu každý. V následujících řádcích nejdete pár skvělých tipů.

PRO DĚTI JE DŮLEŽITÁ HRA

WhatsApp Image 2022-09-28 at 18.10.37_1

Pro děti je důležité, aby je to co dělají bavilo, měly pocit, že si hrají. My dospělí však víme, že i při hravém cvičení rozvíjí svůj pohybový aparát, učí se novým dovednostem a rozvíjí se. K těmto účelům nám slouží nejrůznější balanční pomůcky či ortopedické podlahy.

Z jednotlivých částí, dílků či kousků ať již podložek či pomůcek, si mohou pak samy každý den postavit různorodou opičí dráhu. Pro tento rozvoj jsou skvělým dárkem balanční kameny STAPELSTEIN, ortopedické podlahy či houpačky nebo prkna UTUKUTU.

NÁŠ TIP - skvělým dárkem a univerzální sadou, která přinese spoustu zábavy, je nově složená MUFFIK FUN SADA. Do sady jsme zařadili nejen velmi oblíbeného ježka, ale také rotanu, dlaně a chodidla. Tato sada potěší malé i větší děti, takže pokud toužíte po podlahách k cílenému cvičení a nevíte, kam máte položit ruce či nohy, s touto sadou máte problém vyřešen.

Mezi další novinky od MUFFIKA patří sady MINI VALGOZITA NEBO NEJOBLÍBENĚJŠÍ DESÍTKA. Oblíbené sady najdete i u značky ORTONATURE - VELIKÁN, DESÍTKA ČI MEDIUM také potěší.

Kteroukoliv sadu doplňte o naše POHYBOVÉ KARTY nebo E-BOOK PRŮVODCE PODLAHAMI.

BALANČNÍ BONBONKY - TO JSOU KAMENY STAPELSTEIN

WhatsApp Image 2022-09-28 at 16.31.54

Při prvním pohledu na různobarevné balanční kameny a desky STAPELSTEIN v nás evokují barevné bonbonky přímo k nakousnutí. Na druhý pohled však zjistíte, že jsou dostatečně pevné a stabilní a skýtají neskutečné množství zábavy.

Ať již je děti zařadí do překážkové dráhy nebo si s nimi budou hrát jen tak, kameny vždy podpoří nejen jejich pohybový rozvoj. Zaujaly vás kameny natolik, že si je chcete více prozkoumat? Navštivte náš článek ZDE.

 

MYSLÍME I NA DOSPĚLÉ

Ať se nám to líbí nebo ne, přestože chceme u všech podporovat pohyb, dospěláci si rádi zalenoší. My však myslíme i na ně. Dospěláky potěšíte např. ADJUSTAČNÍMI PONOŽKAMI, MASÁŽNÍMI MÍČKY ČI VÁLEČKY NEBO podložkou PRANAMAT ECO.

Obrázek WhatsApp, 2022-10-28 v 09.07.021

NÁŠ TIP pro unavené nohy - stojíte celý den na nohách a večer máte pocit, že nohy nejsou vaše? Trápí vás bolesti a chtěli byste nohám ulevit? Skvělým tipem je míček EASY GRIP, díky kterému nohy skvěle uvolníte a promasírujete. Po masáži dopřejte nohám uvolnění v adjustačních ponožkách. Více o adjustačních ponožkách v článku ZDE.

NÁŠ TIP pro bolavou páteř a unavené svaly - každý kdo zažil jakoukoliv bolest pohybového aparátu ví, že tento nepříjemný stav dokáže zkazit náladu na celý den. Dopřejte tělu uvolnění s výrobky značky PRNAMAT ECO. Naše zkušenosti s Pranamat Eco si můžete přečíst v článku ZDE.

ANI MAZLÍČCI NEPŘIJDOU ZKRÁTKA

 

V domácnosti nesmí samozřejmě chybět ani dáreček pro domácí mazlíčky. Podpořte tlapky pomocí sady ortopedických podložek MUFFIK PRO SPOKOJENÉ PSY. Sadu můžeme doplnit o další balanční pomůcky nebo masážní míčky či válečky

 

Doufáme, že Vám naše tipy přišly vhod :)

Tým Spokonožky